Revnic, Cristian & Asociații a consiliat Legacy Estates în vederea achiziționării unei hale industriale din cadrul CUG Cluj

Revnic, Cristian si Asociații au consiliat Legacy Estates, subsidiara Atelier Bordelle Productions, cu privire la cumpărarea unei foste hale industriale din cadrul CUG Cluj. Hala a fost una dintre clădirile administrative și ale industriei ușoare din fostul combinat, desprinsă de platforma industrială în anul 2005 și apoi achiziționată succesiv de alți investitori.

Atelier Bordelle Productions a fost înființat în colaborare cu Bordelle, o marcă britanică de lenjerie de lux, renumită pentru designul său inovator, construcția ambițioasă și producția de înaltă calitate, oferind un atelier european modern cu persoane foarte pregătite pentru a-și realiza produsele complexe din punct de vedere tehnic. Atelier Bordelle Productions intenționează să revitalizeze clădirea, urmând să investească în reabilitarea și recompartimentarea acesteia, pentru a pregăti un spațiu potrivit unei linii de producție specifică industriei textile.

Mara Damian (Partener) și Isabela Porcius (Asociat) au făcut parte din echipa Revnic, Cristian & Asociații care a oferit consultanță în cadrul proiectului.

Copyright 2020 ©   |   Home   |   GDPR   |   Contact   |   Design