Revnic, Cristian & Asociații: av. Lucia-Ana Turcu și av. Mara Damian devin Parteneri ai Societății

Societatea de avocați Revnic, Cristian & Asociații anunță promovarea a doi avocați din cadrul echipei – av. Lucia-Ana Turcu și av. Mara Damian – în poziția de Partener. Noile promovări de la începutul acestui an sunt rezultatul dezvoltării organice a firmei, a contribuției profesionale și a timpului dedicat pentru promovarea intereselor clienților în fața provocărilor survenite în ultima perioadă, atât în fața instanțelor de judecată, cât și în climatul activ al mediului de afaceri.

Lucia-Ana Turcu este avocat în Baroul Cluj din anul 2003 și a activat în societate începând din anul 2014. În cadrul echipei Revnic, Cristian & Asociații, Lucia a asistat clienți din numeroase sectoare, coordonând ample proiecte de litigii, în special în cadrul procedurilor de insolvență, și a dobândit o experiență semnificativă în domeniul dreptului afacerilor, proprietății intelectuale, asigurând de asemenea reprezentarea în fața instanțelor arbitrale. S-a implicat inclusiv în coordonarea internă, precum și în susținerea formării profesionale continue a avocaților din societate, prin organizarea de seminarii interne. Este de asemenea membru al INSOL EUROPE, ceea ce a facilitat colaborarea societății în proceduri de insolvență sau conexe cu elemente de extraneitate.

Mara Damian este avocat în Baroul Cluj din anul 2011 și s-a alăturat echipei Revnic, Cristian & Asociații începând cu anul 2017. Deține o experiență considerabilă ca avocat pledant, asistând clienții în litigiile în domeniul dreptului imobiliar, dreptului bancar și al dreptului afacerilor, atât în fața instanțelor naționale, cât și în fața celor internaționale. Totodată, Mara s-a integrat inclusiv în echipa de consultanță, lucrând în sectorul de fuziuni și achiziții, afaceri transfrontaliere și alte tranzacții.

„Promovarea Luciei și a Marei a fost un pas firesc, în acord cu creșterea dinamică pe care am înregistrat-o în ultimii ani. Având în vedere faptul că cerințele pieței au cunoscut fluctuații continue, iar nevoile clienților au devenit din ce în ce mai complexe și numeroase, am venit în întâmpinarea acestora cu o echipă consolidată. Colegele noastre s-au remarcat, în acest context, prin implicarea permanentă și abordarea proactivă a proiectelor pe care le-au gestionat”, declară Radu Revnic, avocatul coordonator al societății.

Societatea Revnic, Cristian & Asociații a fost înființată în anul 2006 în Cluj-Napoca, avocații componenți activând în domenii variate, printre cele mai importante fiind dreptul afacerilor, fuziuni și achiziții, imobiliare, drept informatic, drept fiscal și prețuri de transfer, dreptul muncii, drept civil și dreptul familiei.

Copyright 2020 ©   |   Home   |   GDPR   |   Contact   |   Design