Cu o echipă formată din 15 avocați definitivi, acoperind domenii diversificate de activitate, cu vastă experiență de implicare în litigii și acordarea de consultanță, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, oferindu-le soluții integrate și complete pentru situațiile juridice pe care ni le încredințează.

Societatea este organizată intern pe două departamente: Consultanţă şi Litigii.

Avocaţii din cadrul Departamentului Consultanţă oferă consultanţă juridică, asistă şi reprezintă clienții în cadrul procedurilor de achiziții şi vânzări, participând activ la negocierea de contracte.

Avocații pledanți ai societății, din cadrul Departamentului Litigii, asistă şi reprezintă clienții în fața instanțelor de judecată precum şi a altor instituții, asigurând suportul legal necesar susținerii poziției clienților în cadrul oricărei etape a unui litigiu (pre-litigiu, litigiu propriu-zis, punerea în executare, sechestre și alte măsuri asiguratorii, cauțiuni).

în cazurile complexe, avocații din cele două departamente își unesc forțele în echipe mixte, potențând astfel șansele pentru rezolvarea cu succes a dosarelor clienților.

Prin consultanța oferită inclusiv prin mijloace de comunicare la distanță, cu profesionalism și o înțelegere profundă a nevoilor clientului – suntem alegerea ideală pentru clienții din țară și din străinătate care derulează afaceri și proiecte în Cluj sau în Transilvania.