Revnic, Cristian & Asociații: av. Roxana Cristina Mândruțiu promovată în poziția de Partener

Societatea de avocați Revnic, Cristian & Asociații anunță promovarea doamnei avocat Roxana Cristina Mândruțiu în poziția de Partener. Noua promovare de la începutul acestui an este rezultatul continuării dezvoltării organice a firmei, a recunoașterii meritelor profesionale și a timpului dedicat pentru promovarea intereselor clienților.

Radu Gabriel Revnic, avocatul coordonator al societății a declarat: „Promovarea colegei Roxanei Mândruțiu confirmă alinierea și chiar imbrățișarea noilor realități social – economice generate de provocările dezvoltării tehnologice accelerate, precum și de iminența crizei climatice. Domenii precum reglementarea și gestionarea impactului inteligenței artificiale, dezvoltarea urbanistică durabilă și prezervarea unui mediu curat sunt arenele unde Roxana își manifestă cu succes calitățile, spre beneficiul sinergic al clienților noștri și al societății.”

Roxana Mândruțiu este avocat în Baroul Cluj din anul 2013. Ea are o bogată experiență atât ca avocat pledant, precum și în calitate de consultant în domenii precum urbanism și mediu.
În opinia Roxanei, planificarea urbană va juca un rol esențial în atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă, personalizând instrumente de lucru în această direcție pentru dezvoltatorii imobiliari.
Roxana activează și în domeniul proprietății intelectuale si a dreptului sănătății. De asemenea este pasionată de legal tech, luând parte la conferințe și cursuri pe tema inteligenței artificiale și a impactului acesteia asupra lumii juridice.
Crede că viitorul aparține curților de justiție hibride – online pentru cereri de valoare redusă și tradiționale pentru cererile complexe, doar acestea putând să satisfacă toate componentele dreptului de acces la justiție (acces substanțial, procedural și transparență).

Societatea Revnic, Cristian & Asociații a fost înființată în anul 2006 în Cluj-Napoca, avocații componenți activând în domenii variate, printre cele mai importante fiind dreptul afacerilor, fuziuni și achiziții, imobiliare, drept informatic, drept fiscal și prețuri de transfer, dreptul muncii, drept civil și dreptul familiei.

Copyright 2020 ©   |   Home   |   GDPR   |   Contact   |   Design