Revnic, Cristian & Asociații a asistat Grupul POLARIS Medical în tranzacția încheiată cu MEDICOVER

POLARIS Medical, unul dintre cele mai mari spitale private din România și un nume important în domeniul recuperării medicale, a fost achiziționat de Medicover.

Revnic, Cristian & Asociații SCPA a asigurat asistența juridică pentru Grupul POLARIS Medical. Această tranzacție complexă este considerată a fi una dintre cele mai însemnate de acest tip din ultima vreme în domeniul medical privat, proiectul fiind unul de anvergură și de o importanță strategică pentru comunitatea locală și mediul de afaceri din regiunea nord-vestică a țării.

Echipa de avocați din cadrul societății a fost formată din Radu Revnic – Managing Partner, Mihnea-Dan Radu – Partner, Mara Damian – Partner și Isabela Porcius – Associate.

Despre acest proiect, Radu Revnic a declarat: „Preluarea POLARIS Medical, încheiată la începutul acestui an, reprezintă în sine un reper al dinamismului pieței de profil, precum si al dezvoltării regiunii și marchează tendința investitorilor de a-și îndrepta atenția și resursele către viitoarele clustere de afaceri din zona de nord-vest a țării. Raportat la piața de achiziții, cu tranzacții in continuă creștere și care a atins un vârf considerabil în anul precedent, aceasta tranzacție confirmă trendul ascendent și pentru anul 2022, trend în care Revnic, Cristian & Asociații se înscrie și își consolidează poziția deținută la nivel regional”.

Polaris Medical este unul dintre cele mai mari spitale private la nivel național cu o capacitate de 180 de paturi pentru spitalizare continuă, precum și 14 paturi pentru spitalizare de zi și peste 20 de specialități medicale în ambulator.

Revnic, Cristian & Asociații a fost înființată în anul 2006 în Cluj-Napoca, activând în domenii variate, printre cele mai importante fiind business law, M&A, real-estate, IT law, tax & transfer pricing, labour law, civil și family law.

Copyright 2020 ©   |   Home   |   GDPR   |   Contact   |   Design